Justin Bieber
+5
JBieberfan
Katarinake
MannuTibu12
kiisumiisu
Roosaketss
9 posters
:: Justin Bieber :: Üldiselt
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Justin Bieber
Ilmselt teavad tulihingelised Justini fännid juba kõike Justinist, kuid siiski võibolla mõni leiab järgnevast tekstist ka midagi uut enda jaoks.
Justin Drew Bieber (sündinud 1. märtsil 1994) on Kanada laulja.
Ta alustas oma karjääri YouTubes, kust ta leidis oma tulevase mänedžeri Scooter Braun'i. Braun lendas Bieberiga Atlantasse, Georgiasse, et konsulteerida Usheriga ja varsti sõlmisid nad lepingu Island Recordsiga. Tegelikult ei soovinud Usher Justiniga algul kohtuda, aga kui nägi Youtube'is tema laulmist, lasi poisi tagasi Atlantasse lennutada. Justin Timberlake ja Usher võistlesid omavahel, kumb poisi endale saab, Justin otsustas Usheri kasuks.
Justini debüütalbumi My World esimene osa avaldati 17. novembril 2009. Albumilt on avaldatud neli edukat singlit, mis vallutasid iTunes-is müügiedetabelite tippe: "One Time", "One Less Lonely Girl", "Love Me", "Favorite Girl". Teine osa albumist ilmus 2010 märtsis. Albumi teine osa osutus esimesest edukamaks. "My World 2.0" on Billboardi 200 tipus ning sellega on Justin esimene nii noor artist kes on suutnud Billboard 200 vallutada. "My World 2.0" edukaimad lood on "Baby" ning "Eenie Meenie", mida Bieber esitab koos Sean Kingstoniga.
Justin Bieber võttis osa ka 2009 aasta MTV VMA jagamistest, kus ta esines ning juhatas koos Nickelodeoni sarja "iCarly" staari Miranda Cosgrove'iga sisse Taylor Swifti esinemise.
Justin Bieber oli 3. novembril 2009 Ellen DeGeneres'i Show's.
Allikas: Vikipeedia
Justin Drew Bieber (sündinud 1. märtsil 1994) on Kanada laulja.
Ta alustas oma karjääri YouTubes, kust ta leidis oma tulevase mänedžeri Scooter Braun'i. Braun lendas Bieberiga Atlantasse, Georgiasse, et konsulteerida Usheriga ja varsti sõlmisid nad lepingu Island Recordsiga. Tegelikult ei soovinud Usher Justiniga algul kohtuda, aga kui nägi Youtube'is tema laulmist, lasi poisi tagasi Atlantasse lennutada. Justin Timberlake ja Usher võistlesid omavahel, kumb poisi endale saab, Justin otsustas Usheri kasuks.
Justini debüütalbumi My World esimene osa avaldati 17. novembril 2009. Albumilt on avaldatud neli edukat singlit, mis vallutasid iTunes-is müügiedetabelite tippe: "One Time", "One Less Lonely Girl", "Love Me", "Favorite Girl". Teine osa albumist ilmus 2010 märtsis. Albumi teine osa osutus esimesest edukamaks. "My World 2.0" on Billboardi 200 tipus ning sellega on Justin esimene nii noor artist kes on suutnud Billboard 200 vallutada. "My World 2.0" edukaimad lood on "Baby" ning "Eenie Meenie", mida Bieber esitab koos Sean Kingstoniga.
Justin Bieber võttis osa ka 2009 aasta MTV VMA jagamistest, kus ta esines ning juhatas koos Nickelodeoni sarja "iCarly" staari Miranda Cosgrove'iga sisse Taylor Swifti esinemise.
Justin Bieber oli 3. novembril 2009 Ellen DeGeneres'i Show's.
Allikas: Vikipeedia
Re: Justin Bieber
Mõni ai oli veal teadmata aga tänan selle info eest
kiisumiisu- Postituste arv : 2
TEadsin mõnda asja ei teadnud!!
Ta on nii armas poiss!!!
Ta on nii armas poiss!!!
MannuTibu12- Postituste arv : 3
tänan , selle teaduse puhul, jah ta on tõesti nunnu poiss
Katarinake- Postituste arv : 2
Kas te teate Justini msn-i kui tal on? Ja kas ta annab kunagi Eestis ka kontserdi we?
JBieberfan- Postituste arv : 8
JBieberfan kirjutas:Kas te teate Justini msn-i kui tal on? Ja kas ta annab kunagi Eestis ka kontserdi we?
Tean justini msn-i , aga ta ütles , et ma ei annaks kellelegi . etjah , ja ma ei hakka teda reetma .
Jah , mu sõbrad rääkisid , et j2rgmine aasta !
Justin♥- Postituste arv : 1
okei aga kust sa muidu said ta msn-i?
shit tahaks ka ta msn , issand jumal kus sa said selle . mul oleks talle jutt . kas sa ei saaks isegi midagi natukene öelda see on ju meie foorum meie tahaksime ka teda tema msn ja asju pliis .
Giisu- Postituste arv : 4
ja meie aint kahekesi tahksgi saada ega mei palju ei ole siin ega see kaks msn ei muuda midagi ta saaks aint uusi tutvusi janii
täpselt nii
onjo JBieberfan me aint tahaks mingitgi infi saada kus ta msn saaks . et meie 2 le inimesele ei või ka siis anda .
Ma ei usu, et kellelgi on Justini päris msn. See inimene, kelle msn see on võib ju tõesti öelda et jah ma olen Justin, kuid kas päriselt ka, see on vähe usutav.
Sorry,, Mul On Ta Päris Msn,, Tean seda Sest Ma Olen Teda Veebis Näinud
HannaBieber- Postituste arv : 1
aga Hannabieber ,kust sa said ta msni?
Chrete- Postituste arv : 1
:: Justin Bieber :: Üldiselt
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1